KONSERT:

WIZRD – releasekonsert + Overcity

progressiv indierock

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Sjangeredderkoppen WIZRD har tre bein i jazz, to i hardrock og tre til overs som tramper rundt akkurat der de måtte ønske. Her finner vi medlemmer fra rockegudene i Spidergawd til frijazzerne i Krokofant og indiebandet Insomniac Bears, samlet til et utrykk de selv kaller progressiv indierock.

Bandet har sitt utspring i miljøet rundt jazzkonservatoriet i Trondheim, og har gjort flere konserter som har utmerket seg i Norges undergrunnsmiljø. Jaga Jazzist-trommis og filmmusikk-komponist Martin Horntveth tok bandet under sin vinge, og har produsert bandets debutalbum. I 2020 begynte de innspillingen av albumet, som er spilt inn i Studio Paradiso i Oslo av Horntveth og Marcus Forsgren (Bror Forsgren, Jaga Jazzist). Miks er gjort av Matias Tellez (Young Dreams, Girl in Red) i Bergen.

21. Oktober 2022 kommer WIZRDs debutalbum «Seasons», som er utgitt av Karisma Records. Første singel, «Lessons», er allerede å høre på digitale plattformer.

WIZRD er:
Hallvard Gaardløs – bass og vokal
Karl Bjorå – gitar og vokal
Vegard Lien Bjerkan – keyboards og vokal Axel Skalstad – trommer

:::

OVERCITY er et flunkende nytt band som slipper sine første låter høsten 2022. Bandet består av de erfarende og sultne musikerne kjent fra Fieh og Mall Girl: Ola Øverby (trommer), Iver A. Tandsether (guitar) og Christian Franzén (vokal).

Assosiasjoner om en lett sommerbris som strømmer over solvarme kropper kommer raskt til syne når vi setter Overcity på anlegget. Med en edgy gitar, fengende melodier og en forførende vokal, blir vi dratt inn i en verden der solen aldri går ned.

Låtene florere av varierte og spennende vendinger som tvinger frem lytternes oppmerksomhet. I tillegg er plata spilt inn på tape analogt, som bidrar til den autentiske old-school lyden.

Bandet lar seg inspirere av pils, damer og glede, og intet mindre enn Frank Sinatra, Todd Terje, Tame Impala, The Beatles og Beach Boys. I lydbildet er det hint og vink til Thundercat, Blood Orange og Toro y moi, men Overcity lever godt på egne melodier i indie-pop landskapet

Program

March

April

May

December