KLUBB:

WNDR & Dan Bravo Showcase

Time, date & age restrictions 23:00 20+
Tickets Free

Torsdag 29. september slår House-tospannet WNDR og Dan Bravo seg sammen igjen for en showcase med masse fet musikk på Blå!

WNDR fra Oslo er for uinnvidde en produsent du virkelig bør holde ørene åpne for og har den siste tiden også inntatt engelske hitlister med sin låt “Meant To Be”. WNDR har ved en rekkke anledninger samarbeidet med makker for kvelden Dan Bravo, og gutta har sammen gjort flere fete produksjoner og remikser som Philip Emilio Feat. Arif “Pelikaner”, Geovarn “Say Now” og “Cheney – All About You”. Hans remikser av blant annet Major Lazer “Be Together” og Dreamon sin “Like You Love Me” er begge bevis på at vi har å gjøre med en produsent som vi kommer å høre mye til fremover.

Dan Bravo gikk brått fra å være en lokal Oslo dj til en produsent som har fått oppmerksomhet verden over av store plateselskaper og artister. Ifjor signerte han låter på bla. Sony Music, The Bearded Man, Ivory Oasis +++ og ikke minst slapp han sin første singel på Armin Van Buuren´s sitt plateselskap Armada Music. Med masse plays og support via Soundcloud har Dan Bravo blitt kåret til et av årets elektroniske navn av NRK P3 og alt dette på under et år.

Med flere kommende releaser er vi spente på hva Bravo har i vente men er det en ting som er sikkert er dette en produsent vi definitivt kommer til å se mye av fremover!

Program

July

August

September

October

November

December

January

April