ØYA NIGHT 2017:

Wolf Eyes (US) + Oilskin

Time, date & age restrictions 23:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Noen vil påstå at vi aldri kommer til å finne tilbake til esensen av urrocken slik verden opplevde med Bo Diddley, eller at man aldri får stekt hjernen på samme måte som man opplevde med elektroniske punkutskudd på midten av 70tallet. Uansett hva du skulle tro eller mene, det er udiskutabelt at Wolf Eyes har i stor grad har tøyd strikken for hva vi kaller rock’n’roll med sitt hjemmesnekra mentale smelteverk.

Wolf Eyes ble til på slutten av 90-tallet med kjernen bestående av Nate Young, John Olson og Aaron Dilloway. Sistnevnte forlot gruppa og tredje medlem har variert siden den gang, frem til Crazy Jim som trakterer gitaren nå.

Bandet har utgitt album på kredible plateetiketter som Sub Pop (Burned Mind, 2004) og Third Man (I Am A Problem: Mind in Pieces, 2015) og er nå høyaktuelle med 2017 albumet ‘Undertown’ på bandets eget foretak Lower Floor

OILSKIN
Oilskin er det nihilistiske og sleazy sideprosjekt til Linn og Vidar fra Deathcrush. Istedenfor sistnevntes dekonstruering av rock får vi med dette prosjektet en haug med hjemmelagde synther og generelle duppeditter som lager tung og dronete industriell ambient med rytmer fra en klubb på “bad trip” og vokal som setter både deg og skapet ditt på plass.
Oilskin er aktuelle med en 10″ i svært begrenset opplag på Etch Wear.

Program

January

February

March

April

May

September

October

November