KONSERT:

Wolves In The Throne Room (US) + Trepaneringsritualen (SE)

ny bølge av amerikansk black metal + gøtisk dødsindustri

Tid, dato og aldersgrenser 20:00 20+
Billetter Kjøp billett 300,—

Over fem studioalbum og gjennom hundrevis av liveopptredener har Olympia, Washingtons Wolves In The Throne Room speilet og brutt opp black metalen gjennom sitt eget prisme. Resultatet er musikk som er uløselig knyttet til det nordvestamerikanske landskapets ville krefter: Inspirert av hele spekteret fra black, doom og death metal til crust, goth, ambient og folk, og med tematikk som død, mytologi, hedensk historie og den nordvestamerikanske villmarken.

Bandet ble grunnlagt i 2003 av brødrene Aaron og Nathan Weaver (henholdsvis trommer/synth og gitar/vokal), og albumdebuterte i 2006 med nylig reutgitte «Diadem of 12 Stars». Deretter fulgte en løs albumtrilogi hvor de blant annet samarbeidet med en rekke gjestevokalister, produsent Randall Dunn (Sunn 0))), Earth) og Aaron Turner (Isis m.fl.). I 2014 kom deres første utgivelse etter en lengre pause, «Celestite».

De er hyperaktuelle med det nye albumet ‘Thrice Woven’ som utkommer på Artemisia 22. september. Kun to måneder står de på scenen på BLÅ!

Program

mai

juni

juli

august

september

oktober

november

desember