KLUBB VRIOMPEIS:

ZU (Ipecac/IT) + Grinding Fortune

Noisejazz på sitt beste

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 200,—

Med over 15år bak seg som band og over 2000 konserter under beltet, har italienske ZU opparbeidet seg et velfortjent rykte som en av de bedre ekspermentelle noisejazz bandene der ute.

Trioen bestående av Luca T. Mai på barutonsaksofon, Massimo Pupillo på bass og Norgesbaserte Tomas Järmyr på trommer er utgitt på Mike Pattons annerkjente Ipecac Recordings og har delt scene med band som Faith No More, Fantomas, Melvins, Sonic Youth, Lightning Bolt, The Ex, osv. osv.

Sammen skaper de en smeltedigel av en malstrøm som er vanskelig å sette i bås, men sett sammen litt matterock, metal, jazz core, støy og elektronika så er vi sånn noenlunde der.

”a powerful and expressive music that totally blows away what most bands do these days”. -John Zorn

 

GRINDING FORTUNE:

Bandet oppstod i 2010, og har siden den gang gått gjennom flere faser før de endte opp med dagens trio-besetning. Soundet ligger et sted mellom eksperimentell metall, hardcore, sludge og matte-rock, med en god dose dissonans og støy inkorporert i ryggmargen. I perioden 2011-2013 fungerte bandet som duo, gav ut 3 mini-abum og fikk sin første smak på turnèlivet. Siden andre halvdel av 2013 har Grinding Fortune operert som trio. Bandets første utgivelse med dagens besetning slippes i april 2016, via Negative Vibe Records. Liker du kantete hardcore, støyinfisert metall, blytung sludge eller destruktiv matterock, gjerne i en og samme låt? Da kan det tenkes at Grinding Fortune kan erstatte antidepressivaen din, eller i alle fall være et fint supplement!

Program

August

September

October

November

December

January

April