Kjøkkenet
Scarpetta Pastabar lager Biga Pizzeria på BLÅ!
Biga er eid og drevet av en kvartett bestående av Antonio, Kjersti og kokkebrødrene Giorgio og Mitch. Til sammen har de et utall antall år i restaurantbransjen bak seg, med erfaring fra forskjellige kjøkken både i Italia og Norge. Gjengen på er kompromissløse på kvalitet, og lager jævlig digg pizza!
Åpningstider på kjøkkenet:
Fredag: 14:00 – 22:00
Lørdag – 12:00 – 22:00
Søndag: – 12:00 – 21:00
MENY!
PIZZA:
–Capricciosa 229,-
Tomatsaus, mozzarella, skinke, artisjokk, sopp // Allergi: hvetegluten, melk
– Margherita 189, –
Tomatsaus, mozzarella, basilikum // Allergi: hvetegluten, melk
–Ai Formaggi 218,-
Mozzarella, parmesan, pecorino, gorgonzola // Allergi: hvetegluten, melk, egg
– Vegetariana 218, –
Mozzarella, løk, artisjokk, paprika, oliven, parmesan // Allergi: hvetegluten, melk, egg
–Diavola 239,-
Tomatsaus, mozzarella, løk, Nduja, oliven, pecorino // Allergi: hvetegluten, melk
Glutenfri pizza tillegg: 50,-
SNACKS:
– Oliven 79,-
– Taralli 79,-