Kjøkkenet

 

Scarpetta Pastabar lager Biga Pizzeria på BLÅ!
Biga er eid og drevet av en kvartett bestående av Antonio, Kjersti og kokkebrødrene Giorgio og Mitch. Til sammen har de et utall antall år i restaurantbransjen bak seg, med erfaring fra forskjellige kjøkken både i Italia og Norge. Gjengen på er kompromissløse på kvalitet, og lager jævlig digg pizza!

Åpningstider på kjøkkenet:
Fredag: 14:00 – 22:00
Lørdag – 12:00 – 22:00
Søndag: – 12:00 – 21:00

MENY!

PIZZA:

Capricciosa  229,-
Tomatsaus, mozzarella, skinke, artisjokk, sopp // Allergi: hvetegluten, melk

– Margherita 189, –
Tomatsaus, mozzarella, basilikum // Allergi: hvetegluten, melk

Ai Formaggi 218,-
Mozzarella, parmesan, pecorino, gorgonzola // Allergi: hvetegluten, melk, egg

Vegetariana 218, –
Mozzarella, løk, artisjokk, paprika, oliven, parmesan // Allergi: hvetegluten, melk, egg

Diavola 239,-
Tomatsaus, mozzarella, løk, Nduja, oliven, pecorino // Allergi: hvetegluten, melk

Glutenfri pizza tillegg: 50,-

SNACKS:

– Oliven 79,-
– Taralli 79,-