Kjøkkenet

BARE ROT PÅ BLÅ

 

Bare Rot på Lagunen

Bare Rot er en importør av japanske kvalitetsmatvarer, deriblant fersk wasabi, dashi, soya, yuzu, og mer. Til daglig leverer Bare Rot økologiske råvarer til Oslos ypperste sushirestauranter, men men i uke 28 & 29 er det Lagunen som står i fokus!

Torsdag til søndag fra 16-22:00 disker de opp med de lekreste japanske spesialiteter. Her serveres det noe for alle og enhver enten du er ute etter noe kjapt og enkelt, eller lysten på en hinsides 5 retters opplevelse ved Chefs Table!

Book bord nå!

 

6 retters meny:

Østers
Røkt rekedashi, Svarthvitløks eddik

Sellerirot i surdeig
Næringsgjær og ørretrogn

Kveite Sashimi

Røbetttartar og plommemiso
Blåmugg og matsuma wasabi

Røkt svineconfitt med sjøkreps
Shiromiso ertekrem, estragon,
Nykål, pickled sommertrøffel dressing

Macroner og yuzu sorbet
Sesam crumble og nugatine

4 retter 495,-
5 retter 585,-
6 retter 640,-

Comfi food

Svart hvitløks brioche og kimchi (vegetar/ kjøtt)
179,-

Svine-riett hvitløks toast
Suragurk, rødløk og røbett
75,-

Østers med dashi
2 stk 70,-
6 stk 210,-
12 stk 400,-

Katsusando med svine-confitt
185,-

Sur-agurk
25,-

Røbetetartar med plommemiso
85,-

Sashimi
85,-

Dagens røkte svineconfit
Med riett, akita-ris og furikake
180,-

Mini-agurker og plommemiso
75,-